Designfåtöljer

Det finns få saker i ett hem som människor brukar uppskatta så otroligt mycket som en skön fåtölj. Här kan man sitta och se på tv, läsa tidningen, hålla på med handarbete eller bara sitta och vila. Många människor, unga som gamla, tar sig också en liten eftermiddagslur i fåtöljen.

Nordiska Galleriet

Idag finns det ett mycket stort utbud med snygga fåtöljer att köpa på nätet - faktum är att man troligtvis aldrig haft så mycket att välja på som nu. Detta gör det mycket lättare att hitta den perfekta godfåtöljen, den som man nästan kommer att bosätta sig i.

En av de mest kända fåtöljer som finns att köpa är Ägget av Arne Jacobsen. Här har man ett utmärkt tillfälle att kunna få in en del av skandinavisk möbelhistoria i vardagsrummet. Den designades år 1958 och har blivit en riktig ikon för designmöbler.

Likaså är det många som någon gång önskat att de kunnat köpa Eero Aarnios Ball Chair (åskbollen), den kända, otroligt häftiga fåtöljen som ser ut som en liten boll. Även denna har funnits med ett bra tag, ända sedan 1960.

När man handlar designmöbler på nätet kan man hitta fantastiska möbler med en mycket unik design. Det är viktigt att riktigt kunna slappna av hemma, och med en skön och snygg designfåtölj har man tagit det första steget.