Designsoffor

Designsoffor

När man inreder sitt hem kan man verkligen få uttryck för sin stil, sin smak och personlighet. Det är riktigt roligt att planera och fullfölja sina planer, speciellt nu när designsoffor och andra möbler inte längre kostar skjortan.

Många har önskat sig en riktig designsoffa, kanske en Charles Le Corbusier med sina knubbiga kuddar som man bara längtar efter att sjunka ner i. Eller varför inte en Arne Jacobsen soffa med sina runda kurvor och matchande fåtöljer. Alla har sin egen stil, och det finns en design som passar alla.

Samtidigt vill man ju att en designsoffa ska passa in med de övriga möblerna i hemmet. Det brukar inte vara så svårt, för det handlar om riktiga klassiker. En av anledningarna till att de fortsätter att vara så populära är just för att de passar in i ett vanligt hem, och man kan matcha dem med allt annat man har.

En riktigt bra designsoffa är skön att sitta i, snygg att se på, men samtidigt inte extrem eller svårplacerad. Det är klart att en del är lite annorlunda, som George Nelsons Marshmallow soffa. Men återigen så beror det på vilken stil man har, den kan bli fokus i ett hem och man bygger upp resten runt omkring så det passar.